Sunday, June 7, 2009

Josh Howard Scores Again for Soderhamns FF (Sweden)

Josh Howard (Lee's Summit North, KC Attack, William Jewell College, KC Brass) scored again for Soderhamns FF (Sweden). Howard scores Soderhamns FF's only goal in their 2-1 loss vs IK Frej. Partial story below with translation.

Efter att Frej tagit ledningen med 0-1 i den 55 minuten (också det lite för enkelt) så kvitterade vår amerikan Josh Howard med en kraftfull nick på en precis hörna slagen av Simon Åberg. Detta hände i den 75 minuten och här hade hemmalaget börjat på att oroa bortaförsvaret ett antal gånger framför målet.

Translation: After Frej taken the lead with 0-1 in 55 minutes (also a little too easy) so receipted our American Josh Howard with a vigorous nod in a corner, just beaten by Simon Åberg. This happened in the 75 minutes and this was the home team started to worry over the defense a number of times in front of goal.